Sănătatea ta

afectiuni si remedii naturiste pe baza de plante medicinale, propolis, miere, argila.


  Bun venit pe forumul nostru!

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 11
  Data de inscriere : 30/10/2010

  Bun venit pe forumul nostru!

  Mesaj  Admin la data de Joi Noi 04, 2010 9:33 pm

  Fiti bineveniti pe acest forum unde avem posibilitatea sa ne impartasim din experienta(practica sau didactica), proprie sau a altora, cu privire la cea ce generic putem spune, puterea vindecatoare a terapiilor si tratamentelor naturiste.
  Sanatatea trebuie realizata si practicata prin alegerea unui mod de viata sanatos. Fiinta umana are puterea si responsabilitatea de a-si pastra sanatoase corpul si mintea, prin respectarea unor reguli simple de comportament si conduita cu privire la mancare, exercitiu fizic, somn, igiena personala, precum si a regulilor etice si morale de comportament. Multe probleme de sanatate sunt cauzate de factori sociali, economici sau conjuncturali, care pot fi modificati doar printr-o actiune colectiva sustinuta de responsabilitati individuale.
  Oamenii inteleg modul in care comportamentul si mediul lor le afecteaza sanatatea, pentru a preveni bolile printr-o nutritie adecvata, exercitiu fizic, un mod de viata sanatos si un comportament adecvat in situatii de stres.
  O mare importanta o are educatia pacientul cu privire la natura si semnificatia bolii si cu privire la posibilitatile de modificare benefica a stilului de viata. Aceasta este de fapt esenta unei practici vindecatoare corecte, in scopul prevenirii bolilor, precum si a ingrijirii corespunzatoare a celor suferinzi.
  Am conceput si realizat acest forum care se doreste a fi legatura dintre oamenii de bine si cei suferinzi.

  Cu respect,

  Admin

   Acum este: Sam Ian 19, 2019 2:14 pm