Sănătatea ta

afectiuni si remedii naturiste pe baza de plante medicinale, propolis, miere, argila.


  Regulament forum

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 11
  Data de inscriere : 30/10/2010

  Regulament forum

  Mesaj  Admin la data de Lun Noi 22, 2010 9:35 pm

  Fiecare membru se poate înregistra si folosi un singur cont. Înregistrarile multiple si folosirea mai multor conturi, duce la o banare permanenta a tuturor conturilor.
  Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit în baza respectarii prezentului regulament.
  Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) în cazul în care consideram ca acest lucru este necesar.
  Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, respectate de catre to?i membrii, din momentul în care se înregistreaza.
  Înregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele publicate de membri deja înscri?i, ci doar pentru a avea acces la anumite sec?iuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discu?ii.
  Materialele si informatiile preluate partial din alte forumuri si ziare sunt proprietatea acestora (sau orice alte surse), iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este îndreptatita si dovedita de realii proprietari.
  Va rugam sa folositi un titlu adecvat când deschideti un topic (în special unul care sa sublinieze tema topicului). Evitati titluri incomplete sau de genul "întrebare" sau "ATENTIE!!".
  Este interzisa folosirea excesiva a MAJUSCULELOR, smileys-urilor sau caracterelor colorate, prescurtarilor de chat: "sh", "tz", "k", "dak", etc. Puteti folosi diacriticele.
  De asemenea, este interzisa postarea de mesaje monosilabice
  Fara reclame la alte siteuri, forumuri, etc. (cu exceptia link-urilor catre site-uri consacrate).
  Atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, rasismul, comportament nepotrivit sau ofensator.
  Nu scrieti 2 mesaje unul dupa altul; în caz de nevoie editati mesajul anterior.
  Înainte de a posta un nou topic, asigura-te ca subiectul nu a fost discutat de alti membri în prealabil. Foloseste optiunea CAUTARE pentru a fi sigur ca nu încalci regulamentul. Adminii si Moderatorii îsi rezerva dreptul de a sterge sau închide un asemenea topic.
  Înregistrarea folosind ca nickname denumirea paginii WEB personale sau a firmei dumneavoastra sau ce are conotatii sexuale si/sau interzise de prezentul regulament. De asemenea nu sunt permise si vor fi sterse nick-uri asemanatoare cu cele ale moderatorilor sau administratorilor, facute special pentru a creea confuzie.
  Sa va abtineti de la a raspunde cu o insulta daca sunteti provocat sau considerati ca altcineva a postat un mesaj "inflamator". Nu conteaza cine a început primul. Folositi functia de raportare a unui post pentru a atrage atentia moderatorilor asupra acelei persoane.
  Sa folositi functia de raportare a posturilor daca întâlniti un mesaj care contravine regulilor dar nu abuzati de acest lucru.
  Este interzisa trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori în lant" ori mailuri în masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a însela încrederea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte în privinta carora s-a probat în trecut potentialul infractional.
  Transmiterea de informatii false, vulgare, defaimatoare, pornografice, cu orientare sexuala, înjuraturi, insulte sau orice alte activitati ilegale pe teritoriul României! Rasismul, antisemitismul si atacul la persoana sunt si ele interzise. Mesajele exprima parerea autorilor, care sunt singurii responsabili pentru consecintele (legale sau de alta natura) ale publicarii acestora.
  Orice post considerat total off-topic va fi sters de moderatori, fara avertizare prealabila.
  Admin

   Acum este: Sam Ian 19, 2019 2:43 pm